Billeder fra julen 2002 og 11. januar 2003

Der har været en lang pause i byggeriet. Først pga. juleferie, men derefter blev vi som alle andre ramt af vintervejret. Der er for langt fra Jylland til Måløv til at håndværkerne ville satse på at kunne lave noget. Det er godt tænkt når man tænker på den megen sne og det meget kolde vejr.

Det eneste der er sket er, at el-installatøren har været og trukket en masse ledninger. For at have noget at relatere de mange ledninger til, kan siges at der trækkes 100 meter telefonkabel, 100 meter tvkabel og 100 meter EDB kabler. Og det er så de ting, der trækkes færesst meter kabel til!

Tilbage

Her ses samlingen af ledninger fra 1. salen udenpå bryggerset. Indenfor ser det meget mere uoverskueligt ud. Desværre er billederne indefra blevet for mørke.

Målertavlen er klargjort. Her ses lidt flere af de mange ledninger, der skal holdes styr på.

Så kom vinteren med masser af sne. Heldigvis for vores tag er det meste på østsiden blæst af igen.

Dog kun for at lægge sig til hvile på vestsiden og i haven. Med sådan en "beklædning" er det klart for farligt at arbejde deroppe.

Der er også føget en lille msule sne ind i huset.

Her ses sneen i alrummet.

Nedenunder betyder sneen ikke så meget, da det meste er beton, men ovenpå har træet formentlig ikke godt af for meget sne, når tøvejret sætter ind. Heldigvis har tømrerne lukket godt af til julen, så der ikke er kommet så meget. Her se kontoret, hvor den eneste åbning har været.

Og her ses snefaldet i stuen.

Tilbage