Billeder fra den 12. marts 2003

Huset kommer mere og mere til at ligne det hus vi har set for os gennem det sidste år. Udvendig beklædes udhæng mv. med hvid eternit, indvendig er 1. salen ved at være beklædt med gips.

Affugteren kører stadig for fuld tryk og tapper stadig ca. 1 liter vand i timen. Selvom den er dyr i drift er det vigtigt at få så meget vand ud som muligt inden trælofter og skabe mv. monteres.

Tilbage

Sådan kommer den nordvendte gavl til at se ud med den hvide eternitbeklædning.

Det er et kæmpearbejde at tilpasse eternitpladerne. Dels er det meget hårdt at skære i dels skal der utrolig meget tilpasning til. Ved hver eneste tagsten skal der skæres hak ud i eternitten. Fordelen ved at benytte eternit fremfor den sædvanlige træbeklædning er at det er vedligeholdelsesfrit. Til gengæld er det noget lettere at montere træet.

Mathias fik lov at låne Ibs blyant til at tegne på den nyopsatte gips. Nu må vi så prøve at overbevise ham om, at det kun var denne ene gang, at hand måtte gøre det!

Her ses kontorkvisten beklædt med gips.

Der kommer gips både på vægge og lofter. Indtil nu har Troels og Ib sat gips på alle ydervæggene. Næste skridt er at få skillevægge sat op.

I badeværelset anvendes en noget kraftigere gips, der er mere modstandsdygtig overfor fugt.

Tilbage