Billeder fra den 13. juli 2003

Endnu en uge er gået. Ugen har været brugt på:
1. Sætte altan op
2. Lægge fliser på terrassen mod sydvest
3. Slå græs.

Tirsdag ringede Lene og annoncerede, at "så var det nu!!" - men altså ikke at hun skulle føde, men at der var en kranbil parat til at løfte altanen på plads. Genboens far havde en god kontakt til en virkelig dreven kranfører og han havde pludselig tid. Og så var det ellers med at komme hjem.

Tilbage

Der blev først brugt lidt tid på at finde balancepunktet for altanen så den kunne komme præcist ind på de til formålet opsatte lægter.

Så er den på vej op. Man imponeres over, at en hydraulisk kran kan styres med ½ cm nøjagtighed, men det kunne den altså. Resultat: ingen skrammer eller mærker i vægge og lignende.

Og så var den på plads. Stolpen blev monteret og boltene i væggen blev sat fast med to-komponent fugemasse.

Sådan!

Og lidt på afstand nogle dage senere.

Nu har huset endelig fået det udseende som vi faldt for i arkitektens tegninger for snart 1½ år siden. Det har pyntet gevaldigt at få lukket "hullet" med altanen.

I week-enden fik vi lagt fliser og chaussesten til terrassen foran huset. Mønstret er to firkanter, der lapper ind over hinanden. Det krævede lige en gang udmåling eller to.

Her ses det fra syd. Vi har hurtigt taget terrassen i brug i det gode sommervejr. Dog står havemøblerne ikke helt mål med resten af huset og udenomsarealerne....

Og lidt tættere på.

Tilbage