Byggeriet besigtiges den 15. februar

Murstenene er nu endeligt blevet leveret. Problemet har været, at teglværket lukker ovnene ned i december. Desværre havde de ikke produceret nok til lager af de sten vi ville have. Derfor kunne stenene ikke leveres før uge 6.

Til gengæld har der i den første uge været fuld fart på. Der er muret på to sider samt halvdelen af den 3. side af huset på blot to dage!

Desværre har hård frost gjort det videre murerarbejde umuligt. Vi er nu ved at være lidt tidspressede, så vinduerne er monteret før skalmuren er færdiggjort, så vi kan få varme på og det indvendige arbejde kan komme videre.

Tilbage

Så er der mursten på den nordlige gavl. Petersen Tegl D.31. Murerne har virkelig gået til den - bare kvaliteten nu er i orden.... men det ser bestemt sådan ud.

Her e ret nærbillede af muren. Stenene er mørke på den ene side pga. brændingen, der er foregår med gas. Den side gasflammen kommer fra gør stenene mørke, mens de to-tre andre sider er pæne gule. Som det kan ses her, er det lykkedes at vende de mørke sider væk på næsten alle stenene.

På den østlige side er muren kommet halvvejs op ad stueplanet.

På den vestvendte side er muren næsten færdiggjort. Vejret i denne week-end har været utroligt flot og endelig kan vi fornemme, hvordan lyset vil være i huset.

Lyset fronemmes her i stuen, hvor vinduesrammen er monteret.

De to små vinduer i stuen er nok en fejl fra vores side. De skulle have været lidt større.

Her ses de udefra.

Sådan ser den færdige kvist med isat vindue ud.

Bag Mathias, Lene (og det lille 18 ugers foster) ses det lidt skæve badeværelsesvindue.

vinduet i soveværelset med udsigten, der forsvinder ag andet byggeri om et par år.

De to døre til terasse og altan.

Bryggersdøren er monteret.

Vi har selv lavet lidt spartelarbejde i bryggerset, så væggen kan blive malet inden gasfyret monteres.

Tilbage