Billeder fra den 16. marts 2003

Der sker meget for tiden. Nedenunder er maleren gået i gang med at grovspartle letbetonen og ovenpå er skelletterne til skillevæggene sat op. Murerne har repareret de sidste huller i væggene og har pudset vindueskarmene.

Søndagen brugte vi på at rydde op (som mange søndage er gået med). Denne week-end var dog helt forrygende med det rigtig gode forårsvejr. Så man kunne godt leve med at feje det meget støvede gips sammen.

Tilbage

Vindueskarmene med mursten lagt på fladen er blevet pudset. Det ser flot ud.

På blot 6 timer har en mand spartlet halvdelen af alrummet,

halvdelen af gangen

og de to værelser nedenunder. I næste uge skulle hele spartelarbejdet nedenunder og ovenpå være overstået. Derpå står den på opsætning af væv og maling. Dette er noget vi selv har valgt at stå for (dog sammen med Lenes far).

Skellettet til badeværelset er påbegyndet og gulvskinnerne til de andre skillevægge er sat fast.

Så lille er adgangen til skunkrummet. Dog er de tre m2 foran det lille hul også skunkrum.

Gipsen fortsætter ned gennem trappevinduet for at lave en pæn overgang til letbetonvæggene i stueetagen.

Sikke en udsigt! Vi burde overveje at købe grunden mellem de to huse i bunden af vejlommen for at bevare hele udsynet. Den er netop sat til salg igen af kommunen (den oprindelige ejer har trukket sig fra handelen). Hvis blot vi havde de minimum 775.000 kr som vidst er mindsteprisen......

Det er snart slut med at samle træ til brændeovnen. men det har også givet godt indtil nu. Tre store bunker er det blevet til. Vi har også købt nogle billige presenninger for at holde vandet lidt væk.

Tilbage