Billeder fra den 17. marts 2003

I disse dage er det næsten nødvendig at være i huset hele tiden. Der er fuld gang i det over det hele. Udenfor laves eternitudhæng. Det er stadiig et meget stort arbejde - større end alle havde forudset! Indenfor er maleren færdig med 1. gang spartling i underetagen. Murerne er gået i gang med at lægge klinker og har lavet vindueskarme på 1. sal. Imens har tømrerne lavet skillevægge.

Tilbage

Murerne har pillet stilladset ned på den nord- og østvendte side. Nu kan man se hvordan facaderne ser ud. Selv uden stillads har tømrerne nået at sætte eternit på udhænget.

Afslutningen ved vinduene i kvistene har taget tid.

Uden stillads ser huset pludseligt helt anderledes ud. Her fra nordøst.

Stilladset på sydgavlen er ikke pillet ned endnu, så det har gjort opsætningen af eternitten noget lettere, selvom tilskæringen stadig er meget tidskrævende.

Murerne er påbegyndt klinkelægningen. Vi er allerede sikre på, at vores valg er det rigtige. Det skal det også helts være, når de kommer til at ligge i hele underetagen (dog ikke de to børneværelser).

Maleren har dog haft tid til at spartle ovenover inden. Nu kan vi også se aftegning til skabene.

Ovenpå har de lavet vindueskarme. Vi har valgt også at få lavet stenkarme på trods af advarslerne om at det vil sprække ved overgangen til gipspladerne.

Døre til kontor (venstre) og soveværelse (højre).

Gulvbrædderne er blevet leveret. Vi har valgt olieret ahorn lamelparket. Det bliver det samme vi får på trappen, selvom det er til en noget højere pris. Under gulvbrædderne lægger vi et lag gips så støjdæmpningen bliver endnu større. vi har set en undersøgelse, der angav en reduktion på op til 26 dB.

Tilbage