Billeder fra den 23. marts 2003

Søndag den 23. marts var en helt fantastisk forårsdag. Høj sol og gode temperaturer og næsten ingen vind. Vi havde afsat dagen til oprydning hjemme og i huset. Heldigvis! Vi havde en rigtig hyggelig dag med vores første gæster på "terassen" - Bo, Mette, Mads og Asbjørn. Det var hyggeligt. Klinkearbejdet er næsten afsluttet. Der mangler kun klinker i badeværelserne og så de efterfølgende monteringer af klinker over bordet i køkkenet.

Tilbage

Vores første gæster på "terassen". Vi havde lidt kaffe, æblejuice og kage med. Det var en god fornemmelse. Den terasse skal nok komme til at lægge ryg til mange hyggelige stunder.

Mathias of fætter Mads drønede ud og ind af terassedøren på de nyanlagte klinker. Vi er glade for, at det ikke var et nyt parketgulv, der blev udsat for alt det sand de kunne slæbe med ind.

Badeværelset er vådrumsbehandlet.

Mureren er begyndt med klinkerne i brusekabinen.

Her nedefra kan en del af det arbejde, der er lavet for at forstærke spærene, ses. Begge sider af spærfoden er forstærket med to ekstra stykker træ. Herefter monteres og nogle metalskinner så der skal mere en et betongulv til at få det til at give efter.

Loftbrædderne og dørkarme og fodpaneler er leveret og ligger klar til malebehandling (dog kun panelerne).

Tilbage