Billeder fra den 7. juli 2003

Vi har nu boet her i næsten tre måneder. Tiden går hurtigt, men da der er rigtig mange ting at lave er ikke alt på plads endnu. Vi lhar knoklet både indenfor og udenfor stort set hver gang vi har haft fri de sidste tre måneder. I aften har vi dog holdt fri og fået ryddet lidt op i nogle papirbunker.

På billederne nedenfor ses nogle af de seneste projekter, både dem vi er i gang med (lægning af bro- og chauseesten i gangarealer, lægning af fliser på terasserne, opsætning af altanen. Altanen er i øvrigt først ankommet nu LANG tid efter den blev bestilt, men da vores projekt egentlig er overstået for entreprenørerne, har vi nok ikke højeste prioritet længere. På billederne er også vist det byggerod vi endnu engag har fået ind på grunden. Denne gang er det materialerne til vores carport som fylder. Den skal vi selv igang med her henover sommeren - hvis vores kommende baby ikke tér sig alt for meget - der er kun to uger til termin!

Tilbage

Terassen på østsiden af huset er blevet afsluttet. Vi har valgt 40x40 fliser på de store flader. De kantes med chaussesten og brosten.

Der er stier hele vejen rundt om huset. De er kantet med brosten sat i tørbeton og er ellers udført med chausseesten. Det er et lidt større arbejde først at få lavet sandunderlaget for derefter først at sætte alle brostenene og til sidst lægge chausseesten i pæne (forholdsvis) rækker. Her ses stien bag huset mod øst. Lene har etableret et krydderurtebed og har et par tomatplanter ståene.

Fortsætter vi rundt om huset til den sydvendte gavl kommer der et stort bed foran de store vinduespartier. Lene har fået plantet nogle sommerblomster som hendes mor havde tømt en planteskole for.

Foran huset er vi endnu ikke helt færdige. Vi har dog fået sået græs for tre uger siden. Det er kommet fint, men tæt på ligner det nu en lidt hårfattig mand.

Vi har i denne uge fået leveret og samlet altanen. Det har betydet, at vi ikke kunne få lagt fliser på den store terasse. En af de næste dage skal altanen hejses op med kran (500 kg. er trods alt mere end vi selv kan bære). Den boltes fast i væggen med to komponent masse. Det skulle efter sigende være et vidundermiddel, blot man ved at der skal arbejdes hurtigt inden det størkner.

Her ses den fra en lidt anden vinkel. Vi blev nød til at skære lidt af gelænderet for at den kan krænges rundt om udhænget ved taget.

Nu kan alle se, at vi bor i nummer 37.

Der ligger stadig store bunker med brosten (forrest), chaussesten (lige bagved) og fliser til hhv. indkørsel (bag chausseestenene) og til den sidste terasse (i indkørslen).

Og her er lidt flere byggematerialer, hvis vi skulle komme til at kede os.

Men det er jo ikke sikkert, at vi når det - Lenes mave ser sprængfarlig ud!.

Tilbage