Vi er flyttet

Vores flytning gik fint. Dog startede flyttedagen med at vi ikke kunne få den store flyttebil som vi havde bestilt - Det var en bet. Heldigvis gav det ikke så store problemer som vi frygtede. Et andet lille problem var at trappen til 1. salen ikke var installeret så principielt skulle alt til 1. salen op af en stige. Heldigvis havde tømrernes stadig et mobilt stillads stående. Dette benyttede vi til at løfte tingene ind gennem altandøren.

Vi er alle flyttefolkene meget taknemmelige, specielt da vi har erfaret at de alle lå relativ brak i et par dage efter. Om det skyldtes belastningen eller travle arbejdsdage op til er ikke til at sige.

Tilbage

De mange par sko indikerer, at nu er der gang i flytningen - eller rettere den er ved at være overstået.

Andre tegn på, at der er flyttet nogen ind. Inde vi havde set os om var der kasser og møbler over det hele - og det er der stadig en del steder.

Her sidder nogle af flyttefolkene og nyder vores til dagen hjembragte dåseøl og en velfortjent frokost.

Her har der sneget sig et par flyttehustruer ind til frokosten også. Det er rart at have plads til alle.

Mathias tog meget hurtigt sit værelse i brug. Han og fætter Mads styrtede frem og tilbage med alle legesagerne. Allerede dagen efter flytningen dukkede naboens dreng Marius op for at lege. Efter lidt følen hinanden på tænderne kom der dog gang i legen. Der skal nok blive liv i gaden fremover med pt 10-15 unger i alderen 0-6 år; og det blot i vores lille boligvænge med 10 huse. Her ses Mads og Mathias i fuld gang.

På trods af alles træthed kunne fotografen godt få dem til at kigge i sin retning.

Og to dage senere fik vi lov at holde fødselsdag i vores nye hus. Mathias fyldte 3 år og vi havde inviteret hele familien til at være med. Heldigvis nåede vi at blive færdige så det kunne lade sig gøre.

Lene havde endda haft tid til at afprøve ovnen til at bage en flot fødselsdagskage.

Og vejret kunne ikke være bedre.

Tilbage