Billeder op til flytning

Som mange før os har erfaret er tiden op til indflytning i nyt hus meget stressende. Da vi selv har stået for opsætning af skabe og diverse andre småting har tiden nemt kunnet bruges. Det har været nogen meget lange dage, bl.a. også fordi der i mellemtiden også var et ph.d. forsvar, der skulle overstås. Indtil blot to dage før indflytningen så alt ud til at være fuldstændig håbløst. Der var håndværkere og rod overalt. Derudover havde smeden ikke fået monteret sanitet da torsdag før indflytning. Heldigvis kom de om torsdagen og klarede også dette. Der manglede dog godt nok et par småting som bliver lavet hen ad vejen.

Tilbage

Tømrerne brugte vores nymalede gang til arbejdsrum.

til blandt andet tilskæring af profilbrædder til lofterne og lister ved loft og paneler ved gulv. Samme opstilling havde køkkenmontøren lavet.

Gulvene var mere besværlig at lægge end først antaget. Her er Mogens ved at klare det sidste af gulvet.

Det pyntede gevaldigt i stuen at hanebåndene blev malet. Nu pynter de ligefrem.

Køkkenet kom hurtigt til at ligne noget. Ole kiggede med over skulderen så nogle tips kun aflures inden han selv gik i gang med bryggers og gardarober.

Vi har valgt at få integrerede hvidevarer, da kombinationen af nogle hvide og nogle stål hvidevarer ikke faldt i vores smag. Her er skabet til køleskabet.

Her er et af resultaterne af Oles afluring af køkkenmontøren. Overskabe i bryggerset.

Selvom vi hurtigt fik sat nogle af skabene op var der stadig uendeligt mange låger og skabskabinetter at få ordnet. Da hver del var pakket ind for sig selv har vi også kørt rigtig meget emballage væk.

Tilbage