Billeder fra opførsel af carport

Tiden flyver afsted. Vi har boet i huset i over et halt år nu, men det føles på mange måder stadig som om vi lige er flyttet ind. I hvert fald er der stadig meget i omgivelserne (og også indenfor), der indikerer, at alt er nyt endnu. For tiden er der ved at blive asfalteret på vores boligvænge. Det har også været tiltrængt. Der er også blevet sat gadebelysning opå - desværre er der endnu ikke blevet sluttet strøm til, så der er stadig MEGET mørkt om aftenen.

Når man flytter i nyt hus er der frygtelig mange ting, der skal laves. Haven er et kæmpe projekt i sig selv. Vi er nu ved at tilplante den. ADVARSEL: tro ikke på byggefirmaernes til tider meget lave forslag til hva det koster at anlægge have. Alene en bøgehæk løber hurtigt op i 3000 kroner. Dertil kommer alle d eandre planter og ikke mindst fliser mv. En post der absolut heller ikke må undervurderes er jord- og grusarbejdet. Det er jo ikke altid at niveauet for grunde er den helt rigtige. Der kan derfor let komme en del jord- og grustilførsel eller frakørsel til. Det koster altså også!!

Da der som sagt er rigtig mange projekter at lave ved et nyt hus og da vi jo som nogle nok har bemærket også er blevet en ekstra i husstanden henover sommeren har der ikke været så meget tid til opdatering af siden her - det beklager vi. Vi har heller ikke været alt for flittige med cameraet, så dels er billederne lidt gamle, dels er der ikke særlige mange af dem.

Når vi alligevel skulle til at bygge carport besluttede vi, at vi lige så godt kunne få en med god plads og med et lidt mere harmonisk udseende. Derfor bliver carporten en dobbelt carport med saddeltag. Godt nok er den væsentlig dyrere, men til gengæld får vi også bedre fremtidssikring.
Byggeriet foregår for egen kraft med hjælp fra familien. Det skrider stille og roligt frem.

Tilbage

Her ses carporten i sin fulde bredde.

Lenes far har været flittig gæst og arbejdskraft på byggeriet. Han trænger i hvert fald til at komme hjem og slappe af når han har været på besøg hos os. Her skæres x-finer plader til til loftet over carporten.

ODer blev brugt et par dag på oplægning af tagsten - resultatet er vidst blevet meget godt af en amatør at være.

Her ses redskabskurenden. Vi fik støbt gulvet allerede under byggeriet af huset. På sigt skal der også isoleres derude, så der kan laves et lille værksted.

Tilbage