Vi har bygget nyt hus i Måløv.

Vi har fået en grund i Søndergårdudstykningen (B.2.9).

Vores fremtidige adresse er Myrholmen 37, 2760 Måløv. ( kort over området).


Vi har nu boet i huset i et ½ år. Der mangler stadig nogle småting rundt omkring, men det hjælper på det. Vi er nu også gået igang med at bygge carport og skal snart igang med at tilplante haven.

Da der som sagt er rigtig mange projekter at lave ved et nyt hus og da vi jo som nogle nok har bemærket også er blevet en ekstra i husstanden henover sommeren har der ikke været så meget tid til opdatering af siden her - det beklager vi. Vi har heller ikke været alt for flittige med cameraet, så dels er de nyeste billeder lidt gamle, dels er der ikke særlige mange af dem.

Generelt kan vi konkludere, at vi har haft et godt byggeforløb uden store problemer, selvom vi kom lidt forsinket igang. Hvis der opstod et eller andet undervejs har vores meget dygtige håndværkere været gode til at komme med løsninger på dem, koordinere med hinanden og med os. Økonomien i de enkelte entrepriser har også holdt. Dog har vi lavet en række tilvalg og ændringer som har betydet fordyrelser. Dette vil der formentlig altid komme når man ikke vælger standardløsninger.
Det eneste som måske kunne have været bedre var hastigheden af byggeriet. Ikke fordi vores håndværkere ikke har arbejdet hurtigt nok, for det har de, men fordi koordinationen mellem dem godt kunne have været strammere. Det er ofte ikke et problem at have flere forskellige håndværkere igang på en gang. Det var ikke altid tilfældet hos os. Kun til sidst var samtlige entrepriser i gang på en gang. Til gengæld kunne vi så flytte ind på det bedst tænkelige tidspunkt, hvor forår, varme og lyset er kommet.


 

Vi har taget udgangspunkt i et hus der minder om dette

Og har fået et hus, der ser ud som dette:

Skitsen er venligst lånt fra vores arkitekt Jacob Jensen A/S's hjemmeside.


Det store vinduesparti på billedet er vendt mod syd.

Huset er et trempelhus i gule mursten og røde vingetegl på taget. Inddækning af kviste og tagrender er i zink.
Grundplanen for huset er ca. 96 m2 og hele huset er omkring 178 m2.

BYGGESTART 8 oktober 2002.

INDFLYTNING 12. april 2003.


Send en besked til os.